ÎNTOARCEREA LA NORMALITATE !

Am ajuns la cunoștința că…Dumnezeu face așa pentru ca  lumea să se teamă de El. Ce este, a mai fost, și ce va fi, a mai fost; și Dumnezeu aduce iarăș înapoi ce a trecut.” Eclesiastul 3:14-15              

În contextul actual, tot mai mult auzim rugăciuni de genul:  Doamne, îndepărtează acest virus ca să ne întoarcem la normalitate. Normalitatea este starea  după care tânjește lumea, pentru că lumea a fost creată pentru normalitate. Ori de câte ori a venit vreo pedeapsă  peste lume, ciumă, război, necaz, exil și suferință, toate acestea nu erau lucruri normale. Potopul nu este o stare de normalitate. Normalitatea nu este compatibilă cu nici un fel de potop și pedeapsă. Normalitatea a revenit abia când Noe a coborât din corabie pe pământ uscat, a zidit un altar, și-a adunat familia și s-a închinat Domnului.

Astăzi vrem să scăpăm de coronavirus, dar nu și depotopul de  desfrâu la care aleargă lumea. Dar nu putem fi normali, atâta timp cât lumea aleargă la un potop de desfrâu și uneori noi îi aplaudăm de pe margine. Guvernele Îl ignoră pe Dumnezeu, imoralitatea este legiferată în parlament, iar copiii sunt, în intenția lumii stricate, pepiniera pentru viitorii homosexuali, transgenderi,  stricați și dezechilibrați ai societății. Dar asta nu este normalitatea. Știți că în Dex nici nu există termenul transgender, pentru că este o invenție bolnavă subculturală și anormală a progresismului actual.

Octavian Paler spunea că :”Păcatul nostru cel mai mare este că facem ca orice anormalitate să devină normalitate.”

Așadar nefericiții care se cred liberi să-și schimbe autoritatea, identitatea, credința, îmbrăcămintea și sexul sunt postați pe net cu lanțuri grosolane atârnate de gât, ca un simbol al faptului că libertatea adevărată a devenit astăzi o legendă și o iluzie. Asta nu e normalitate. Să-l înveți pe un băiețel de grădiniță că el poate fi fetiță dacă așa simte și așa vrea, asta nu-i normalitate. Să stimulezi apetitul sexual la vârste la care copiii se gândesc la jucării, asta nu e normalitate. Să decazi părinții din drepturi dacă vor să-și educe copilul în spiritul creștin al curăției morale și al bunului simți, asta nu-i normalitate. Toate acestea sunt valurile și zăgazurile de sus și de jos ale  unui potop de desfrâu, care distruge normalitatea și viitorul copiilor noștri. Tot potopul actual dezumanizează omul, denormalizează normalitatea și  devenim niște mutanți înfiorători; ei bine, asta nu e normalitate. Astăzi există o încrâncenare a răului, iar noi, atunci când ne rugăm ca Domnul să îndepărteze virusul pentru a ne întoarce la normalitatea, ar trebui să știm de ce Dumnezeu zăbovește să lucreze. La ce normalitate vrem să ne întoarcem? La cea dinainte de potop? Domnul să-și reverse normalitatea peste lume, și să înceapă cu Biserica, Amin!

Normalitatea este starea după care tânjește lumea de astăzi

… și … din totdeauna.

Total Page Visits: 1041 - Today Page Visits: 1