VINA DE A FI NORMALI !

Luna trecută am început editorialul nostru cu întrebarea lui Petru: Ce fel de oameni ar trebui să fim noi (2 Petru 3: 11).

Societatea de azi își promovează filosofiile bolnave, și fără rușine, încercă să impună erorile masive ale progresismului, pe nedrept numit așa, tuturor celor ce încă mai sunt normali. Iar dacă o persoană, un politician, un preot, pastor sau Biserică, are altă opinie, sunt rapid socotiți extremiști periculoși, și aruncați în culpa nazismului istoric. Compromisul este la fel de mare și pentru noi, dacă tăcem într-o vreme în care ar trebui să luăm poziție categorică pentru normalitate. Ideologii de astăzi ne explică ce și cum e cu drepturile unor nefericiți deviați de la normalitate și cum e cu revoluția sexuală, alimentară și suveranistă, în timp ce fibra umanității normale ne provoacă iarăși și iarăși cu întrebarea Scripturii: Noi ce fel de oameni ar trebui să fim astăzi? Astăzi, când la pupitrele de comandă ale politicii, economiei și puterii se instalează tot mai mult anormalitatea, regresul și degradarea morală și fizică, chemarea noastră este să rămânem fermi, apărând umanitatea și normalitatea noastră sacră, cu care am fost binecuvântați și pentru care suntem responsabili.

Te chem pe nume (Isaia 43:1) spune Dumnezeu. Tu ești un nume, nu un număr, iar numele nostru ne dă personalitatea și valoarea individuală. Creatorul a spus că noi avem preț în ochii Lui, că ne iubește și că fiecare dintre noi avem valoare (Isaia 43:4). Acesta este statutul nostru. Noi suntem așa cum am fost întotdeauna, oameni normali și păzitori ai normalității cu care ne-a binecuvântat Cerul.

Așadar, într-o asemenea vreme, la întrebarea: Ce fel de oameni ar trebui să fim noi, răspundem cu determinare și fără echivoc: NOI SUNTEM OAMENI NORMALI. Părinți și copii, bunici și nepoți, tați și mame, fetițe și băieței, români și unguri, ruși și americani, chinezi și arabi, suntem aici, ne-am născut oameni normali și așa rămânem. Ăsta este felul de oameni care suntem noi. Și dacă cineva ne consideră extremiști, periculoși și împotriva progresului, noi înțelegem că, în realitate, singura acuzație care ne stă împotriva este că suntem oameni normali, și suntem foarte hotărâți să rămânem așa; și știm că D-zeu ne va ajuta pentru că așa ne-a promis, Amin!

Păstor Ilie Mondoc, Octombrie 2022  

Total Page Visits: 2028 - Today Page Visits: 1